juletider

Hej. åååh snart är det första advent! Julen kommer allt snabbare vilket innebär att stressen på jobbet kommer ta slut och jag får äntligen träffa min underbara släkt där hemma i örebro :) Har inte vart hemma på jätte länge känns det som. Menmen, en månad kvar som förmodligen kommer gå jätte snabbt. Dagarna bara swishar förbi på jobbet och vips så är det en ny vecka. Har mycket roligt att se fram emot också. Typ som denises födelsedag, julhandel på ikea, julpynt, julpyssel härliga festhelger och även julklappshandeln :D Kommer också träffa väldigt bra människor som man tankar positiv energi ifrån samt blir helt lycklig av att umgås med :))) Med andra ord så kommer livet rulla på ganska fint denna månad! Har även bokat biljett hem så man har en säker plats på bussen. Kommer få långledigt i HELA fyra dagar under julen som jag ska tillbringa med släkt och vänner. Även med bror min som fyller år i samma veva också :) helt underbart!
ganska dålig bild. men detta är vår adventsstake via norsk stil :)

hej.

alltså som alla säkert redan vet så¨är jag sjjukt klantig. dagens klantighet bestod av att jag råkade ta bort alla ALLA jävla (ursäkta språket) inlägg på min blogg. och inte nog med det, nä jag råkade ta bort hela bloggen helt också. Så det var ju bara för mig att skapa en ny.. vilket naturligtvis blev samma adress och allt är som vanligt. Rätt och slätt, det ända som fattas nu är bara mina  gamla inlägg som jag tyvärr inte kan återskapa! Så jag ber om ursäkt för det. speciellt till dig farmor som nu inte kommer ha så mycket att läsa haha :) jaja, blir så trött på mig själv.. verkligen. tar det aldrig slut????? HEJDÅ // irriterad tjej

breaking dawn.

tänkte bara säga hej och att nu är det vinter
'
ska göra mig klar för en härlig promenad och sen ta en fika hos denise. blir twilight ikväll också! skål för det (eller slålade nog tillräckligt igår)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0